lordnitos napisał/a:Może jeszcze nie upadło i tutaj stwierdzam, że popełniłem błąd. Ale znając życie to prędzej czy później upadnie.
Jak wy (kurde) chciecie mieć aktywną scenę OpenSource w pl skoro przypierniczacie się do dorosłych ludzi o błędy które popełnili w młodości i wszystkim życzycie źle?
lordnitos napisał/a:Według mnie umiejętności masz spore, ale masz też słomiany zapał.
Riiight:
https://github.com/rafalp/Misago/pulselordnitos napisał/a:Ale tu nie chodzi o to, chodzi o to że został uziemiony zamiast poprawiony. Każdy skrypt prędzej czy później stwarza jakiś problem i nie jest sposobem zamykanie projektu i otwieranie nowego. Bo tak to jest syzyfowa praca.
I dlatego masz githubie milestone 0.5: "Code Cleanup" zamiast pustego repo "Misago od nowa". Bo funkcjonalność została prawie zrobiona.
lordnitos napisał/a:Żebyśmy się nie zrozumieli źle, nie uważam Misago jako jakiś lipny projekt. Uważam wręcz że jest bardzo ciekawe oraz przyszłościowe.
Przecież przed chwilą napisałeś coś dokładnie przeciwnego.
lordnitos napisał/a:Co nie zmienia mojego podejścia do polityki stosowanej przez Rafała.
Może nasz kraj byłby lepszy gdyby więcej ludzi stosowało się do dobrych praktyk zamiast lecieć "byle szybko, byle jak" jak reszta stada?