PS.
Jesteś uparty jak osioł
i na siłę próbujesz stworzyć softa tylko dla siebie.
i na siłę próbujesz stworzyć softa tylko dla siebie.Trace napisał/a:Skoro tak ich nie lubisz, to dlaczego są na tym forum?
Trace napisał/a:Jesteś uparty jak osiołi na siłę próbujesz stworzyć softa tylko dla siebie.
Nie napisałem że nie lubię, są po prostu bezużyteczne a ich nadmiar skutecznie może zepsuć wizję posta.
Dlaczego są tu włączone? Jak pewnie pamiętasz - nie było ich dopóki ktoś mi o nich nie przypomniał, uznałem że nie ma większego problemu z dodaniem ich więc parę podstawowych wklepałem (żeby mieć spokój).
. Ale jak Ci nie pasuje, to trzeba być asertywnym. Chyba nie skoczysz z mostu, jak Ci tak napiszę?Nie pomyślałeś że Ty też jesteś uparty próbując namawiać do stworzenia drugiej kopii funkcjonalnościowej ipb?
Nie tylko bajerki mają powodzenie.
Trace napisał/a:Odwrotnie: z obrazkami się lepiej czyta. Czytelniej. Wszystko się nie zlewa.
Trace napisał/a:Ale jak Ci nie pasuje, to trzeba być asertywnym. Chyba nie skoczysz z mostu, jak Ci tak napiszę?
Trace napisał/a:Mówię tu raczej o ogóle. Dla mnie to tam wisi, czy będą emotki, czy ich nie będzie.
A dlaczego? Jeżeli ktoś chce to sobie może je wyłączyć. Tak powinno być i w większości tak jest. Zwłaszcza, że (jeżeli dobrze je zrozumiałem) tak mniej więcej mówi Tao.
Wszystko zależy od stylu pisania, jeśli pisze się wszystko w jednej linii, znaków interpunkcyjnych czy nawet diakrytycznych parę grafik emotikonkowych nie pomoże.
Taką teorię uważam za bzdurę, tekst w książkach też uważasz że się zlewa bo nie ma emotikonek?
Od "ulepszenia czytelności" uważam akapity czy też CRLF.
(nie nawidzę jak on tak szeleści i jest taki niemiły w dotyku...).Gdzie napisałem że nie pasuje?
Mam nadzieje że podzielasz brak emotikonek w misago?
Dobrze że nie zmieniłeś zdania.
Włączenie emotikon po Twoim poście jakiś czas temu było bardziej zagraniem user-friendly niż objawem braku asertywności.
Zaczepiając o temat ich braku:A dlaczego? Jeżeli ktoś chce to sobie może je wyłączyć. Tak powinno być i w większości tak jest. Zwłaszcza, że (jeżeli dobrze je zrozumiałem) tak mniej więcej mówi Tao.
Można wnioskować że jednak Tobie zależy tym samym wykazując się małą asertywnością.
Trace napisał/a:więc nie wiem, do czego Twój post zmierza.
I to nie kłótnia a wymiana zdań.
Do tego że mój post wyrażał tylko pozytywne emocje po zdaniu "że nie będzie w misago emotikonek" natomiast Twój był najazdem na mnie że na adminzone są one włączone.
Jakby na to nie patrzeć - te dwie sprawy się od siebie różnią.

Zastanów się ew. nad oficjalną wtyczką, czy czymś rozszerzającym o to Misago.
Bo gravatara tu zaimplementowanego chyba nie ma.Trace napisał/a:Ty korzystasz z jakiegoś skryptu do tych awatarów, czy ręcznie zmieniasz na każdym forum praktycznie codziennie?Bo gravatara tu zaimplementowanego chyba nie ma.